STEM OP DE GIGA KANGOEROEDAG VAN HKC HENGELO

Dit jaar dienden 30 organisaties een aanvraag in bij het MenzisFonds, met verschillende ideeën om leefkracht in de regio Twente te verbeteren. De selectiecommissie van de Ledenraad van Menzis heeft 10 van deze projecten genomineerd. Onder de genomineerden met de meeste stemmen verdelen wij € 25.000 om de initiatieven die u belangrijk vindt te financieren.

Verzekerden bij Menzis kunnen tot en met 23 juni 2019 een stem uitbrengen op één van de genomineerde projecten. Laat uw stem niet verloren gaan!

De Giga Kangoeroedag is een sportochtend voor kinderen uit groep 2 en 3 van de basisschool. Deze ochtend biedt HKC de mogelijkheid om veel kinderen op hetzelfde moment in aanraking te brengen met hoe leuk bewegen is, de Kangoeroe Klup en hen te enthousiasmeren om Kangoeroe te worden bij de vereniging.

De kinderen doorlopen die dag een spellencircuit met uiteenlopende spellen en materialen, wat HKC in de gelegenheid stelt om de kids een onvergetelijk leuke dag te bezorgen! Daarna kunnen deze kinderen op 3 zaterdagochtenden kennis maken met de Kangoeroeklup van HKC Hengelo. En worden er op de basisscholen korfbal gymlessen gegeven door HKC vrijwilligers.

Meer dan korfbal alleen