Nieuwsarchief

Nieuwsarchief.

HKC kerstmarkt in Kulturhus Hasselo op 7 dec.

21 oktober 2019

Hoewel Sinterklaas nog moet komen, zijn we al weer bezig met de Kerst. Net als vorig jaar zien we af van de Kerst-Rommelmarkt, maar staan we weer met onze gebruikte Kerstspulletjes op de Kerstmarkt in het Kulturhus Hasselo in de Hasseler-Es nabij het winkelcentrum en sporthal. Deze zal IN het Kulturhus worden gehouden op zaterdag 7 december tussen 11.00 en 16.00 uur. Het is maar dat u het vast weet, noteer het en kom langs.

Lees verder »

Wie is er jarig in april

26 maart 2020

Klik op hier om te kijken wie er jarig is in de maand  april.

Lees verder »

UPDATE: Geen HKC activiteiten en toegang tot accomodatie tot 1 juni. KNKV wedstrijden 2e helft veldcompetitie afgelast.

23 maart 2020

Op basis van artikel 2 lid 2 sub b van de noodverordening veiligheidsregio Twente VRT zijn per direct alle sportaccommodaties en sportparken volledig GESLOTEN tot 1 juni. Het KNKV heeft besloten alle korfbalwedstrijden voor de rest van het veldseizoen af te gelasten. Dat betekent dus ook dat alle gepllande activiteiten zoals bijvoorbeeld familiedag, triplette tournooi en jeugdkamp niet doorgaan.

Lees verder »

WERKERSFEEST AFGELAST.

12 maart 2020

Vrijdag 13 maart vanaf 20.00 uur gaat het werkersfeest NIET door vanwege het coronavirus. Wij willen graag iedereen, van jong tot oud, in de gelegenheid stellen hierbij aanwezig te zijn en niet gedwongen thuis te moeten blijven. Het werkersfeest stond gepland voor vrijdag 17 april maar ook dit is nu afgelast.

Lees verder »

Bedankt namens Bertus Boevink

Ik wil alle rommelmarkt medewerkers heel erg bedanken voor de prachtige bos bloemen en waardebon die ik heb mogen ontvangen.

Lees verder »

Lieve mensen van de Rommelmarkt

11 maart 2020

Lieve  mensen van de Rommelmarkt,

Wij (Jan en Betsie Weidgraaf) willen jullie allemaal heel hartelijk  bedanken voor de  attentie die Peter de Jong ons  kwam brengen. Spijtig genoeg hebben wij deze keer  niet kunnen helpen.  Maar…. wij hebben  inmiddels al wel  vele positieve berichtten gehoord over  het hele gebeuren , het vele werk dat er is gedaan, de  goede opkomst van helpers en publiek, de sfeer en natuurlijk  de opbrengst !!! Gefeliciteerd met de  10.000  Euro !!!

Lees verder »

RECORD OPBRENGST ROMMELMARKT

9 maart 2020

Na 5 maanden aan intensieve voorbereidingen en maar liefst 106 vrijwilligers die klaar stonden ging zaterdag om exact 9 uur de poorten open voor de jaarlijkse HKC rommelmarkt. Ieder plekje was benut om spullen uit te stallen en in de vroege ochtend van 7 maart stonden de eerste belangstellenden al om 7 uur voor de poort. Mede dankzij het perfecte weer, droog en volop zon was het de gehele ochtend een drukte van jewelste en er werd heel veel verkocht. Ook het  rad van avontuur draaide volop, het broodje rommelmarkt ging weer als zoete broodjes over de toonbank en de snert was ook niet aan te slepen. De kers op de slagroomtaart was een record opbrengst van maar liefst € 10.043.

Namens de rommelmarktcommissie, ontzettend bedankt.

Lees verder »

Werkersfeest 13 maart 2020

3 maart 2020

Verricht jij (af en toe) een vrijwillige taak bij HKC? Kom dan naar het Werkersfeest!! Na de vrijwillige inspanning die iedereen gedurende het jaar levert voor de vereniging, is het nu tijd voor ontspanning.

Lees verder »

Wie is er jarig in maart

28 februari 2020

Klik op hier om te kijken wie er jarig is in de maand  maart.

Lees verder »

Renske Jongsma geselecteerd van RTC U15

25 februari 2020

Renske Jongsma uit onze C1 zit bij de 16 jongens en meiden die dit jaar het RTCU15 Het Oosten vormen!! Een geweldige prestatie.
Deze jongens en meiden zullen om de week trainen en deelnemen aan 3 grote toernooien. Met Hemelvaart, dan in de herfstvakantie het Pre Challenge Toernooi en dan HET grote Korfbal Challenge Toernooi in de topsporthal in Rotterdam in december!

Lees verder »

Rommelmarkt op zaterdag 7 maart openen wij de poorten om klokslag 09.00 uur.

20 februari 2020

Na maanden van voorbereiding, is er binnenkort de HKC rommelmarkt.
Op zaterdag 7 maart openen wij de poorten om klokslag 09.00 uur en u bent van  harte welkom tot 13.00 uur.

 

Lees verder »

HKC-ers vertegenwoordigen het Oosten

4 februari 2020

Hieronder het verslag van het Challenge toernooi waar Xander Jongsma, Michelle Maathuis en Marco Jongsma HKC hebben vertegenwoordigt bij RTCU13,

Lees verder »

HKC zamelt geen oud papier meer in

Met ingang van 1 januari 2020 kun je met het oud papier NIET meer terecht bij HKC. Reden hiervoor is dat dit voor HKC geen geld meer oplevert. HKC Blijft nog wel het oud papier ophalen in de wijken Tichelwerk en Kleine!

Lees verder »

Overlijdensbericht Henk Meinen

Afgelopen maandag is bij ons het bericht binnengekomen dat Henk Meinen op donderdag 30 januari 2020 is overleden.

Lees verder »

Jubilarissen gehuldigd tijdens de nieuwjaarsreceptie

6 januari 2020

3 januari j.l. was traditiegetrouw de nieuwjaarsreceptie bij HKC.  Het was een gezellig drukte, waarbij werd teruggeblikt op 2019 en geproost op het jaar voor ons. Na het proosten werden onze jubilarissen in het zonnetje gezet. Maar liefst 35 afgelopen jaar

Lees verder »

VOORBEREIDINGEN ROMMELMARKT 7 MAART

30 december 2019

Nog maar een dan zal er weer onze grote rommelmarkt plaatsvinden.
Al sinds eind oktober is onze sorteerploeg bezig om al de reeds aanwezige spulletjes uit te zoeken en soort bij soort weer in dozen te pakken. Dit gebeurt op de maandagavond.  We nemen geen meubels, houten bedden en matrassen aan, evenals oude tv toestellen (met beeldbuizen). Goederen kunnen gebracht worden naar ons veld, er staan medewerkers klaar om ze aan te nemen. Het kan op:   Maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur.

Lees verder »

UITNODIGING NIEUWJAARSRECEPTIE

28 december 2019

HKC WENST U EEN GOEDE JAARWISSELING!
OM TE PROOSTEN  OP HET NIEUWE JAAR NODIGEN WIJ U  UIT VOOR DE NIEUWJAARSRECEPTIE OP VRIJDAG 3  JANUARI 2020. VANAF 19.45 UUR IS HET CLUBHUIS OPEN. TRADITIEGETROUW WORDEN WEER VELE  JUBILARISSEN GEHULDIGD!

Lees verder »

Contributie te vroeg geïncasseerd

13 december 2019

Normaal gesproken wordt de contributie rond de 25e van de maand automatisch geïncasseerd. Per abuis is de contributie van de maand december vandaag geïncasseerd.

Lees verder »

Kerstmarkt Hasseler-es zaterdag 7 december van 11.00 – 16.00 uur

22 november 2019

Zaterdag 7 december is er in het Kulturhus van 11.00-16.00 uur een sfeervolle Kerstmarkt en HKC is daar aanwezig, komt u ook een kijkje nemen

Lees verder »

GEEN KANTINE OSG – WEL VERKOOP CONSUMPTIES

Zoals ook meegedeeld tijdens de ledenvergadering is de kantine van de OSG afgesloten.  Concreet betekent dit  dat er een beperkt assortiment aangeboden kan worden (koffie, fris, bier, wijn, chips, snoep en wellicht wat broodjes) en dat er alleen betaald kan worden via de PIN! Aan de  statafels kunnen de consumpties genuttigd kunnen worden. Tijdens de jeugdwedstrijden (t/m A1) wordt er geen aclohol geschonken. Zaterdag 23 november gaat de ‘kantine’-opbrengst in zijn geheel naar een project in Ethiopië waar Tess Wienk in februari 2020 naar toe gaat!

Nogmaals een situatie die niet wenselijk is, maar voor dit moment het meest haalbare zodat  bezoekers aan de wedstrijden niet met lege handen staan. Meer info…

 

Lees verder »

Voorbereidingen starten voor rommelmarkt.

22 oktober 2019

Het einde van het veldkorfbalseizoen nadert. Direct na het laatste competitie weekend (26/27 okt.) worden de kleedkamers weer door de rommelmarktmedewerkers in gebruik genomen. Dan gaat er weer begonnen worden met het sorteren van de tot nu toe binnengebrachte en/of opgehaalde rommelmarktspulletjes. Volop werk aan de winkel, want beide opslagruimtes zitten (nu al) nagenoeg vol. Vanaf maandagavond 28 oktober gaan we van start. U kunt dan ook weer spulletjes komen brengen. Tussen 19.00 en 20.00 uur bent u welkom.

Lees verder »

Woensdagmiddag 25 september schoolkorfbal toernooi.

12 september 2019

HKC Hengelo tezamen met ondersteuning van Hengelo Sport organiseren op woensdag 25 september het schoolkorfbal toernooi voor de groepen 5 en 6 van de basisschool.

Lees verder »

Oproep voor Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

9 september 2019

Op woensdag 25 september 2019 zal de jaarlijkse ledenvergadering (JAV) gehouden worden. Hierbij worden alle stemgerechtigde leden (vanaf 15 jaar en ouder) opgeroepen om deze vergadering bij te wonen. Wettelijk vertegenwoordigers van jeugdleden hebben ook toegang en stemrecht. De vergadering begint om 20.00 uur in het clubhuis. De zaal  is open om 19.45 uur. Klik hier voor de agenda

Lees verder »

Oproep nieuwe leden “recreantenteam HKC”

In het verleden gekorfbald, en wil je weer beginnen? Of wil je leren korfballen? Kom mee trainen met het recreantenteam. Wanneer?

Lees verder »

Jeugdfonds sport en cultuur

Alle kinderen moeten kunnen sporten is het motto van het Jeugdsportfonds. Speciaal voor jongeren tot 18 jaar is dit fonds opgericht. Ouders die het financieel moeilijk hebben, om welke reden dan ook, kunnen een beroep doen op het jeugdsportfonds. Hoe?

Lees verder »

In Memoriam Etty Achterkamp – Rademaker

28 augustus 2019

Op 24 augustus j.l. is Etty Achterkamp overleden. Etty was tot vorig jaar meer dan 75 jaar lid van HKC. Wij wensen Gerrit, Gerdi, Eric en Monique en de kleinkinderen namens heel HKC  veel sterkte en kracht met het verwerken van dit enorme verlies. Voor het In Memoriam

Lees verder »

Maak gebruik van onze ledenshop

8 augustus 2019

Hallo allemaal,
Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en misschien heb je een nieuw HKC tenue nodig en/of nieuwe korfbal schoenen. Kijk daarom eens op onze HKC website bij onze ledenshop. De Ledenshop is een online tool en is in samenwerking met Only Korfbal speciaal ontwikkeld voor de leden en teams van HKC Hengelo. In de vitrine in de hal hangen een paar voorbeeldkleding stukken.

Lees verder »

HKC ontvangt grote bijdrage van €2.672 uit MenzisFonds voor GIGA Kangoeroe dag

12 juli 2019

Op 11 juli 2019 hebben 8 initiatieven uit de regio Twente in totaal € 30.000 ontvangen uit het MenzisFonds. Deze initiatieven werken aan de verbetering van leefkracht en innovatie in de zorg. De Ledenraad heeft de ingezonden initiatieven beoordeeld op de voorwaarden van deelname en vervolgens 10 projecten genomineerd. Waarna 3.378 leden van Menzis hun stem hebben uitgebracht op één van de projecten. Leden van Menzis uit de regio Twente konden tot 24 juni jl. hun stem uitbrengen op één van de ingediende initiatieven.
En HKC Hengelo heeft een bijdrage ontvangen voor de GIGA Kangoeroedag 2020 van €2.672!!!!

Lees verder »

Programma schutterstoernooi

25 juni 2019

De indeling en het programma van het schutterstoernooi zijn te bekijken op    https://www.tournify.nl/live/hkc.

Lees verder »

HKC kleding inleveren 25 juni tussen 19.00 en 20.00 uur

17 juni 2019

Willen jullie alle HKC sponsor kleding inleveren op dinsdag 25 juni tussen 19.00 uur en 20.00 uur in het clubgebouw bij Jolande Fennema. Dit geldt voor teamshirts (alle shirts gewassen  inleveren), trainingspakken, sporttassen (selectie) , rode trainingsjassen en coach polo’s .

Lees verder »

Met vlag en wimpel zijn 4 van onze jeugdleden geslaagd voor de kt2 cursus.

6 juni 2019

Onze 4 jeugdspelers Karen Bakker, Daan de Graaf, Thijs Leverink en Justin Hopman hebben 3 avonden de cursus korfbaltrainer 2 gevolgd onder leiding van Henk Schimmel. Op het veld bij Zwart Wit in Delden, samen met spelers van hen.
Zwart Wit bedankt voor jullie gastvrijheid dat onze spelers bij jullie welkom waren om daar de cursus te volgen. En Henk voor de begeleiding van deze jonge trainers.

Lees verder »

HKC Familiedag op 30 juni 2019 (schutterstoernooi)

5 juni 2019

Op zondag 30 juni is het vanaf 11 uur weer tijd voor het jaarlijkse HKC evenement, het schutterstoernooi met als thema “De zon en jouw ideale vakantie”. Als afsluiting van deze gezellige HKC familiedag staat de BBQ voor iedere HKC-er klaar en je kunt je opgeven, als koppel of de BBQ voor 23 juni  bij  korf@zecolt.com

Lees verder »

STEM OP DE GIGA KANGOEROEDAG VAN HKC HENGELO

4 juni 2019

Dit jaar dienden 30 organisaties een aanvraag in bij het MenzisFonds, met verschillende ideeën om leefkracht in de regio Twente te verbeteren. De selectiecommissie van de Ledenraad van Menzis heeft 10 van deze projecten genomineerd. Onder de genomineerden met de meeste stemmen verdelen wij € 25.000 om de initiatieven die u belangrijk vindt te financieren.

Verzekerden bij Menzis kunnen tot en met 23 juni 2019 een stem uitbrengen op één van de genomineerde projecten. Laat uw stem niet verloren gaan!

Lees verder »

Kangoeroes op korfbalveld

9 mei 2019

De korfbalvelden van HKC waren woensdagochtend 8 mei bezet door een paar honderd kangoeroes. Geen echte, maar kinderen van de groepen 2 en 3, die met hun school naar de Giga Kangoeroedag waren afgekomen.

Lees verder »

Jan Willem Beekhuizen hoofdtrainer /coach HKC

5 mei 2019

Voor een periode van twee jaar wordt Jan Willem Beekhuizen met ingang van 1 augustus 2019 de nieuwe trainer van de  eerste selectie en coach van HKC 1.

Lees verder »

Henk Pol koninklijk onderscheiden

26 april 2019

Vanmorgen is tijdens de jaarlijkse lintjesregen Henk Pol tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau benoemd. Onder aanwezigheid van onder andere trotse vader Harm, die in 2007 koninklijk is onderscheiden, ontving Henk zijn koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Sander Schelberg. Henk, dik verdiend voor alles wat je voor HKC en de samenleving doet en gedaan hebt! Namens HKC: PROFICIAT.

Lees verder »

SENIORENTEAMS GAAN OP ZATERDAG KORFBALLEN

4 april 2019

Zoals ook besproken tijdens de laatste ALV is er door de Technische Commissie onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om de seniorenteams op zaterdag te laten spelen. De uitkomst hiervan is dat met ingang van 2019-2020 de seniorenteams van HKC op zaterdag hun wedstrijden gaan spelen!

Lees verder »

AANPAK VERNIELINGEN RONDOM CLUBHUIS

Vanaf volgende week hangen er beveilgingscamera’s rondom het clubhuis en jeu-de-boulesbanen en worden er felle verlichtingsarmaturen met bewegingsmelder aangebracht. Op deze manier hopen wij de raddraaijers letterlijk in beeld te krijgen zodat de politie gericht actie kan ondernemen.

Lees verder »

Albert Heijn Bijen (Hengelose Es) sponsort kangoeroedag

2 april 2019

Bij de Albert Heijn Bijen in de Hengelose Es vindt u alles voor uw dagelijkse boodschappen. Deze Albert Heijn is niet zomaar een Albert Heijn want ze zijn wederom sponsor geworden voor de Giga Kangoeroedag. Daar zijn wij als HKC uiteraard zeer blij mee en dit leuke evenement zal plaatsvinden op 8 mei.

Lees verder »

Contract Martijn Cristen stopgezet

31 maart 2019

Per 1 april is samenwerking tussen Martijn Cristen en HKC beëindigd. Na goed overleg heeft Martijn besloten dat het voor HKC 2 beter zou zijn om zijn functie per direct vacant te stellen. Wij danken Martijn voor zijn inzet de afgelopen periode en zijn opstelling in deze  Wij wensen hem succes bij zijn volgende uitdagingen. Voor het invullen van de vacature trainer/coach HKC 2 wordt door de TC naar een structuele oplossing gezocht.  Peter Bakker en Ruben Burchartz bedankt zover voor de interim taken.

Lees verder »

HKC nu ook te vinden op INSTAGRAM

26 maart 2019

HKC is vanaf nu ook te vinden op Instagram.

Lees verder »

HKC D1 naar het kampioenschap geknokt

16 maart 2019

In een bloedstollende strijd tegen de nr. 2 heeft HKC D1 zich voor overvolle tribunes naar het kampioenschap geknokt! Trots op dit topteam! . Supporters bedankt !!!

Lees verder »

HKC B1 ontvangt trainingspak van sponsor STER Kozijn uit Oldenzaal.

14 maart 2019

HKC B1 heeft vanavond van onze sponsor STER Kozijn uit Oldenzaal trainingspakken mogen ontvangen. Onze jeugd trainer/coach Marco Jongsma en werknemer bij STER Kozijn mocht deze pakken namens het bedrijf overhandigen.

Lees verder »

Vervolgcursus AED

7 maart 2019

Beste mensen,

Het is weer tijd voor de jaarlijkse vervolgcursus AED.

Twente Hart Safe verzorgt deze en het zal plaatsvinden in ons clubhuis. Er zijn drie data beschikbaar en omdat het een grote groep is wordt de training twee keer gegeven. De trainingen kunnen gegeven worden op de vrijdagen 5 april, 12 april en 19 april. Wil je mij zsm doorgeven op welke data je kunt. Op de twee dagen waarop de meeste mensen kunnen worden de trainingen gegeven.

Lees verder »

Xander Jongsma geselecteerd voor RTCU13

4 maart 2019

Na een aantal voorselecties is Xander Jongsma geselecteerd voor  in RTCU13 (regioteam voor de C-jeugd). Gefeliciteerd Xander en veel succes! De selectieteams RTCU13 en RTCU15 gaan vanaf maandag 1 april training op ons veld.

Lees verder »

Hugo Binken stopt eind van seizoen

Hugo Binken heeft aangegeven aan het eind van het seizoen te stoppen als trainer/coach van HKC 1.

Lees verder »

Bertus en Jan … bedankt

3 maart 2019

Bertus Boevink en Jan Krikke hebben te kennen gegeven dat ze stoppen met de werkzaamheden voor de rommelmarkt.  Beiden hebben zicht tientallen jaren verdienstelijk gemaakt voor de rommelmarkt.

Lees verder »

Rommelmarkt groot succes

De rommelmarkt van zaterdag 2 maart is een groot succes geworden … Al om 7.30 uur stonden de eerste koopjesjagers voor de poort, die in 1½ uur uitgroeide tot een groep van zo’n 150 mensen. Om 9.00 uur werden de poorten geopend en daar stormde de menigte ons complex op. De eersten sloegen hun slag bij de snuffelhoek (antiek/curiosa) of propten de meegebrachte tassen vol met schoenen. Overal werd goed verkocht, je zag de mensen met hun gekochte koopwaar richting hun auto of fiets lopen.

Lees verder »

Contributies per 1 januari 2019

11 januari 2019

Zoals bekrachtigd in de ALV van 26 september 2018 gelden de volgende contributies per 1 januari 2019

Lees verder »

Vriendjes en vriendinnetjes training

6 januari 2019

Ben jij tussen de 4 en 11 jaar en heb je zin in korfballen? Kom dan naar de vriendjes en vriendinnetjes training van HKC op dinsdag 15 januari  vanaf 18.00 tot 19.00 uur in  de sporthal van de OSG, Sloetsweg 153.

Lees verder »

Nieuwjaarsreceptie

Het was 4 januari 2019, de eerste vrijdag in het nieuwe jaar en traditiegetrouw de nieuwjaarsreceptie bij HKC.  Het was een gezellig drukte, waarbij de voorzitter proostte op het voor ons liggende jaar.

Lees verder »

2 jeugdleden van HKC hebben deelgenomen aan korfbalchallenge

Vanaf september 2018 hebben Marvin Berendsen en Renske Jongsma beide spelend in de C1 zich weten te plaatsen voor RTCU13. Met als afsluiting de wedstrijden tegen andere regionale teams tijdens de korfbalchallenge in Rotterdam. Hoe is ze het vergaan en hoe hebben ze het zelf ervaren?

Lees verder »

Nieuwjaarsreceptie HKC op 4 januari 2019.

31 december 2018

HKC wenst u een prettige jaarwisseling. Vrijdagavond 4 januari willen we graag met u proosten op het nieuwe jaar.  Het clubhuis is open vanaf 19.45 uur en om 20.00 uur willen we beginnen. U bent van harte welkom.

Lees verder »

KERSTMARKT HASSELER ES

10 december 2018

Zaterdag 8 december was HKC te vinden op de gezellige Kerstmarkt in de Hasseler es.
In plaats van de Kerstrommelmarkt hadden we besloten om dit eens een keer te proberen.
De weersvoorspellingen waren erg slecht, waardoor de organisatie had besloten om alle kramen binnen in het Kulturhus op te stellen.

Lees verder »

Jan Weidgraaf onderscheiden door gemeente Hengelo

25 november 2018

Tijdens de vrijwilligersavond is Jan Weidgraaf in het zonnetje gezet. En hoe! Onder aanwezigheid van vele HKC-vrijwilligers en familie, heeft Jan uit handen van Claudio Bruggink, wethouder Sport, het stadscompliment de Nijverbij  ontvangen. De wethouder gaf aan dat Hengelo trots is op zulke vrijwilligers. En niet alleen de gemeente, ook wij als HKC zie trots op onze vrijwilligers …  Jan, dik en dik verdient, van harte gefeliciteerd en laat de speld met trots zien.

 

 

Lees verder »

Sinterklaasfeest zaterdag 24 november

8 november 2018

Ook dit jaar komt Sinterklaas weer langs bij HKC Hengelo. Hij vindt het leuk om zoveel mogelijk kinderen te zien. JIJ KOMT TOCH OOK … op zaterdag 24 november tussen 16.00 en 18.30 uur.

Lees verder »


Toestemmingsverklaring persoonsgegevens voor 30 november as.

Om onze vereniging te promoten, nieuwe leden te werven en onze leden te informeren plaatsen we deze gegevens op onze website, Facebook of in het clubblad. Hierbij het dringende verzoek om volgens de AVG, middels de toestemmingsverklaring HKC Hengelo uw toestemming hiervoor te geven.

Lees verder »

HKC eerste Jeu de Boules team promoveert

4 november 2018

Door tijdens de wedstrijden om het kampioenschap van de 2e klasse, 10 van de twaalf wedstrijden te winnen, is het eerste Jeu de Boules team kampioen geworden en gepromoveerd naar de eerste klasse.  GEFELICITEERD !

Lees verder »

Sinterklaas kan weer geboekt worden

31 oktober 2018

Heeft u het al vernomen

Sinterklaas gaat al stomen

Van Spanje richting Nederland

Met veel Pieten naar ons land

Daarom kunt u mailen of bellen

Om uw adres, datum en tijd te vertellen

Lees verder »

Data van zaal wedstrijden zijn bekend.

25 oktober 2018

Nieuwe versie 08-11-2018 met aangepaste tijden. We gaan binnenkort weer de zaal in en hierbij een overzicht van alle te spelen THUIS en UIT wedstrijden per team. Let op! Deze data en tijden zijn uiteraard onder voorbehoud en kunnen wijzigen. Kijk daarom altijd op de teampagina voor de juiste gegevens maar dit overzicht geeft wel een inzage wanneer en hoe laat er gespeeld wordt.

Lees verder »

Marvin en Renske bij de selectie van RTC U13

18 oktober 2018

HKC mag met trots mededelen dat 2 jeugdspelers zich nu bij de selectie U13 mogen voegen en wel Marvin Berendsen en Renske Jongsma, zij zullen dit jaar 2018 afmaken in RTC U13.  In 2019 zullen er weer nieuwe selectie rondes zijn, om nieuwe teams te vormen voor dat jaar.

Lees verder »

Nieuws van de Jeu de Boules

16 oktober 2018

In de competitie om het kampioenschap voor clubteams is het eerste jeu de boules team ongeslagen bovenaan geëindigd in de 2e klasse A en gaat proberen op 3 november tegen drie andere kandidaten via promotie wedstrijden terug te keren naar de 1e klasse.

Lees verder »

Rommelmarkt perikelen

4 oktober 2018

Het is alweer oktober, nog een paar weken en de korfballers duiken de zaal weer in.  Dan wordt het gebruik van de kleedkamers overgenomen door de rommelmarkt medewerkers.  Maandags ’s avonds gaan we weer de reeds binnengebrachte goederen sorteren, zodat we ze in de week voor 2 maart snel op de juiste plekken kunnen plaatsen.

Lees verder »

In Memoriam Eddy Nijhuis

Afgelopen weekend is onverwacht ons Erelid en Erevoorzitter Eddy Nijhuis op 88 jarige leeftijd overleden.
Eddy was 76 jaar lid van onze vereniging en voorzitter van 1976 tot 1992.
HKC verliest in Eddy een uitzonderlijk lid en een geweldige man, die het beste met iedereen voor had. HKC is Eddy zeer veel dank verschuldigd. Eddy is en blijft HKC. Voor altijd!
Wij wensen Martha en Carla veel sterkte de komende tijd.
Komend weekend wordt tijdens alle wedstrijden van HKC stilgestaan bij het overlijden van Eddy.
Eddy Nijhuis ‘In memoriam’

Lees verder »

HKC Hengelo nodigt jou uit om te komen korfballen

17 september 2018

Ben jij tussen de 4 en 11 jaar oud? Kom dan op zaterdag 29 september van 10.45 uur tot 12.15 uur kennis maken met korfbal. Je speelt spelletjes samen met andere kinderen. Neem ook gerust een vriendje of vriendinnetje mee!

Lees verder »

Agenda jaarvergadering 26 september 2018

15 september 2018

Op woensdag 26 september 2018 zal de jaarlijkse ledenvergadering (JAV) gehouden worden. Hierbij worden alle stemgerechtigde leden (vanaf 15 jaar en ouder) opgeroepen om deze vergadering bij te wonen. Wettelijk vertegenwoordigers van jeugdleden hebben ook toegang en stemrecht. De vergadering begint om 20.00 uur in het clubhuis. De zaal is open om 19.30 uur.

Lees verder »

Schoonmaaksters gevraagd M/V

7 september 2018

Al vele jaren wordt  ons clubhuis netjes en schoon  gehouden. Iets dat zeker opvalt door het resultaat maar wat we niet zien is dat dit door een aantal HKC-ers gedaan wordt, Dit groepje bestaat nu uit 2 personen en om de bezetting rond te krijgen zijn wij dringend op zoek naar 4 tot 6 personen die één keer in de vier tot zes weken een schoonmaakdienst doen!

Lees verder »

Commissie “Ledenwerving” is weer actief

6 september 2018

Graag willen wij ons even voorstellen:

Wij zijn Berby Wolf, Lisette Nanninga, Linda ter Hogt en Yvette Berendsen en starten dit seizoen in de commissie ledenwerving.  Deze commissie heeft lange tijd niet meer bestaan, maar wij vonden dat het tijd werd dat deze commissie nieuw leven in wordt geblazen.

Lees verder »

Korfbalstars komt met Rising Stars naar Oost Nederland!

19 augustus 2018

Begin september start Korfbalstars met het Rising Stars Oost traject, voor alle D-, C- en B-jeugd in de regio Oost. Kortgeleden hebben jullie hierover een e-mail ontvangen. Het traject is bedoeld als extra trainingsaanbod voor jeugd naast hun eigen trainingen, om beter te worden en om gewoon heerlijk met korfbal bezig te zijn.

Lees verder »

HKC zoekt sponsoren

5 juli 2018

Sponsoren zijn voor HKC een belangrijke bron van inkomsten. Afgelopen jaar heeft de sponsorcommissie ook weer een aantal nieuwe bordsponsoren en adverteerders  weten te vinden. Deze sponsoren hebben een ‘binding’ met leden van HKC. Hierdoor zijn deze bedrijven bereid om HKC te sponsoren. Om meer sponsoren (en meer inkomsten) te genereren roepen wij jou op om ook eens in jouw omgeving te kijken of daar mensen/bedrijven zijn die HKC willen sponsoren! Dit omdat ze jouw goed kennen! Laat dit dan weten.

Lees verder »

Tanja Klaassen benoemd tot Lid van Verdienste tijdens familiedag!

18 juni 2018

Tijdens de gezellige familiedag van 17 juni, waar van de ruim 40 koppels uiteindelijk Hugo Binken en Thomas Klaassen als winnaars overbleven, vonden in de pauze de nodige huldigingen plaats. Eerst werden de 9 teams die kampioen zijn geworden of, in geval van HKC 1,  gepromoveerd zijn gehuldigd.  Daarna werd de volslagen verraste Tanja Klaassen-Boute benoemd tot Lid van Verdienste van H.K.C.

Lees verder »

TRAINER/COACH HKC 2

15 juni 2018

Met ingang van komend seizoen is Martijn Cristen de trainer/coach van HKC 2. Wij denken in Martijn een ambitieuze trainer te hebben gevonden om met HKC 2 op het veld (reserve 3e klasse) en in de zaal (reserve 2e klasse) de strijd aan te gaan.

Lees verder »

RABO Clubkas campagne levert HKC geld op!

Rabobank Centraal Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom heeft zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen georganiseerd. Iedereen met een Rabo rekening kon stemmen op zijn/haar favoriete vereniging. Dit heeft HKC € 440,84 opgeleverd.

Lees verder »

NOODOPROEP

Zoals iedereen weet maken leden de club, zo ook bij HKC. Een club runnen doen je dan ook samen, niet alleen het bestuur. Gelukkig zijn er veel HKC-ers en ouders van jeugdleden die hier zijn of haar steentje aan bijdragen. Daar zijn wij ook ongelooflijk trots op! Maar het wordt bij HKC steeds moeilijker om de club draaiende te houden. Daarom ook de NOODOPROEP.  Inmiddels hebben naar aanleiding van de informatieavond van 5 juni j.l. al enkele ouders zich aangemeld om hun steentje bij te dragen. Geweldig! Wie volgt?

Lees verder »

WIJZIGINGEN BESTUUR

Afgelopen weken hebben zich binnen het bestuur de nodige wijzigingen voor gedaan. Leonie Zeckendorf (secretariaat) en Helen Kelder (Korfbal) hebben zich bereid gevonden om per direct toe te treden tot het bestuur. Peter Fennema heeft in onderling overleg zijn taken als bestuurslid Exploitatie per direct neergelegd. Leonie en Helen heel veel succes. Peter bedankt voor je inzet. Tijdens de ALV in september worden deze wijzigingen voorgelegd aan de leden ter goedkeuring. Wat betekenen deze wijzigingen?

 

Lees verder »

HKC 1, ons vlaggenschip, promoveert

10 juni 2018

En het is ze gelukt….. .HKC 1, ons vlaggenschip. Promoveert ook op het veld naar de 2e klasse. Door met 15-13 te winnen van DTL.

Lees verder »

INLEVEREN DECLARATIE

6 juni 2018

Voor iedereen die voor en van HKC nog kilometers heeft in te dienen, graag voor 20 juni indienen bij wedstrijdsecretariaat@hkchengelo.nl. Hoe?

Lees verder »

Zin om weer te korfballen ?

4 juni 2018

HKC is op zoek naar korfballers vanaf 18 jaar en ouder die onze seniorengroep kunnen versterken (m/v).  Is dit iets voor jouw ??? Of weet jij mensen die (weer) willen gaan korfballen bij HKC ….  neem dan contact op met Yvette Berendsen (06-48538053)

Lees verder »

HKC voldoet aan de AVG verklaring

23 mei 2018

Hierbij verklaart Stichting AVG voor Verenigingen dat HKC Hengelo het AVG-programma heeft doorlopen en dat  HKC Hengelo zelf verklaart dat ze de inspanningen heeft verricht zoals die voortvloeien uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

AVG-verklaring v2018-05-23 101944

Lees verder »

WAT HEEFT DE ZAALCOMPETITIE HKC OPGELEVERD?

13 maart 2018

Het zaalseizoen 2017-2018 is bijna afgerond (alleen B1 moet nog een wedstrijd spelen). En wat zijn de resultaten van de teams?

Lees verder »

Hengelo’s Kampioenschap Jeu de Boules voor Triplettes 2018

Zo’n 80 boulers waren zaterdag 10 maart op de banen van HKC present om te strijden voor deze fel begeerde titel.
Voor de 22e maal werd dit kampioenschap door HKC georganiseerd en het was gezellig druk op de banen!

Lees verder »

Opbrengst rommelmarkt 2018

3 maart 2018

Ondanks de strenge vorst en de schrale oostenwind was op de eerste zaterdag in maart traditioneel de HKC-rommelmarkt. Dankzij de Rommelmarktcommissie en de vele vrijwilligers was het een KOUDE ROMMELMARKT maar werd er weer een  WARME OPBRENGST  behaald: € 6.741

Lees verder »

HKC kampioenenbal 2018

23 februari 2018

HKC 1 is kampioen geworden in de derde klasse van de zaalcompetitie! Dit gaan wij groots vieren.

Echter HKC 1 zal niet het enige team zijn dat die avond gehuldigd wordt! Er zijn wellicht nog meer teams die ook een kampioenschap of promotie behaald hebben of nog gaan behalen. Ook deze teams worden die avond gehuldigd!

Het ‘kampioenenbal’ is zaterdag 17 maart in ons clubhuis aan de Ruysdaelstraat 2 in Hengelo. Aanvaag 19.30 uur en eindigt om 00.00 uur

Lees verder »

HKC 1 KAMPIOEN!

19 februari 2018

HKC 1 is kampioen geworden en promoveert hiermee naar de 2e klasse.
Hugo en alle spelers en speelsters van harte gefeliciteerd! Jullie hebben het verdiend!
Alle supporters bedankt voor jullie geweldige steun de laatste 2 wedstrijden. Nu dan ook maar op het veld voor het kampioenschap gaan! Nog even nagenieten van gisteren…

Lees verder »

Contractverlenging Hugo Binken

18 februari 2018

Hugo Binken is ook voor het seizoen 2018-2019 coach van HKC 1 en trainer van de selectie!

 

Lees verder »

Vrijwilligers gezocht voor de GIGA KANGOEROE DAG op woensdag 11 april

16 februari 2018

Woensdag 11 april 2018 organiseert HKC de Giga Kangoeroe dag voor groep 2 van de basisscholen. De opgaven komen binnen en het gaat opnieuw een mooie dag worden.
Maar dit kunnen we niet doen zonder jou hulp! Lijkt het je leuk om te helpen, variërend van het neerzetten van de onderdelen tot het begeleiden van een groep, laat het ons dan weten! We hebben echt alle hulp nodig!
Stuur een mail naar kangoeroe@hkchengelo.nl of meld je aan op één van de inschrijflijsten in het clubhuis.

Lees verder »

Ontknoping zaalcompetitie! Daar MOET je bij zijn zaterdag en zondag!

15 februari 2018

Na een spannend weekend met zeer veel HKC-ers op de tribune in Delden om HKC 1 en 2 aan te moedigen (en met succes),  beloofd het komende week weer net zo spannend te worden. Uiteraard rekenen wij ook nu weer op al jullie support!  Dit keer niet alleen op zondagmiddag en/of dinsdagavond 20 feb. wanneer voor HKC 1, 2 en 3 de beslissingen kunnen vallen voor het kampioenschap (HKC 1) en promotie (HKC 2 en 3), maar juist ook op zaterdagmiddag om HKC D1, A3 en A1 naar belangrijke overwinningen te schreeuwen. Hoe het allemaal zit? Hier volgt het overzicht met de laatste stand van zaken en festiviteiten!

Lees verder »

MULTIMATE-actie heeft HKC € 234,00 opgeleverd

De actie van MULTIMATE in Hengelo waarbij klanten voor iedere bestede €20,00 één muntstuk van € 1,00 ten goede kon geven aan HKC, BWO of Leonardus Hospice heeft HKC maar liefst € 234,00 opgeleverd. Alle ‘gevers’ en MULTIMATE: BEDANKT!

Lees verder »

GOEDEREN GEVRAAGD VOOR ROMMELMARKT

13 februari 2018

Nog maar een paar weken en dan is er weer de jaarlijkse ROMMELMARKT op zaterdag 3 maart van 09.00 u. tot 13.00 u.
Er worden al weer veel goederen gebracht, maar nog lang niet genoeg. Heb jij nog wat afgedankte of overbodige spulletjes, breng dit dan naar ons clubhuis.  Dit kan op de maandagavond tussen 19.00 u. en 20.00 u. en op de  zaterdagochtend van 10.00 u. tot 12.00 u. Niet in de gelegenheid om het te brengen, dan kunnen we het ook ophalen. Bel dan met Bertus Boevink, tel. 06-12657465.

Lees verder »

Kaartverkoop van de Korfbal Leaguefinale (7 april in Ziggo Doom)

4 februari 2018

Vandaag is de kaartverkoop van de Korfbal Leaguefinale gestart. Om de aandacht te vestigen op de ontknoping van de competitie hebben we een videoteaser gemaakt. Onze vraag aan jullie is of jullie deze willen delen via jullie online kanalen.

 

Download hier de teaser: http://bit.ly/KLFteaser

YouTube: https://youtu.be/7duqjpUCaiU

 

Lees verder »

Jaarlijkse rommelmarkt zaterdag 3 maart

15 januari 2018

De grote jaarlijkse rommelmarkt  wordt dit jaar gehouden op zaterdag 3 maart van 09.00 u. tot 13.00 u.

Er worden al weer veel goederen gebracht, maar nog lang niet genoeg.  Heb jij nog wat afgedankte of overbodige spulletjes, breng dit dan naar ons clubhuis.  Dit kan op  iedere   maandagavond tussen 19.00  en 20.00 u. en   zaterdagochtend van 10.00  tot 12.00 u.
Onze medewerkers staan dan op jou te wachten.

Lees verder »

Jubilarissen in zonnetje gezet tijdens nieuwjaarsreceptie

6 januari 2018

Afgelopen vrijdagavond was er weer de jaarlijkse drukbezochte nieuwjaarsreceptie in het sfeervolle clubhuis.
Het is gebruikelijk dat tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie jubilerende leden in het zonnetje worden gezet. Compleet met enkele oude foto’s op een groot scherm van de betreffende personen. Wij waren de jubilarissen?

Lees verder »

Kertsrommelmarkt 2017 opbrengst € 610,00

11 december 2017

Sinterklaas was koud het land uit of er was bij HKC op zaterdag 9 december de jaarlijkse Kerstrommelmarkt. Na weken van voorbereiding en sorteren was het dan zo ver.
De avond ervoor was het gaan sneeuwen, maar gelukkig weerhield dat de mensen zaterdag niet om richting het Wilbert te trekken. Al ver voor 9 uur stonden de eerste koopjesjagers al voor de poort.
Om negen uur werd deze geopend en kon men in het heerlijk verwarmde clubhuis kijken of er nog iets voor hen bij lag.

Lees verder »

Belevenissen van de Sint

7 december 2017

Afgelopen weken hebben de nodige HKC-er zich weer ingezet om Sinterklaas en Zwarte Piet bij diverse bedrijven en in huiskamers de kinderen de gevraagde kado’s te bezorgen. Iedereen die hier zich voor ingezet heeft enorm bedankt. Het was weer zeer geslaagd! Of toch niet…..

Lees verder »

Nieuwjaarsreceptie vrijdag 5 januari 2018

Het bestuur van HKC Hengelo wil u hierbij van harte uitnodigen voor de  Nieuwjaarsreceptie op vrijdag 5 januari 2018, in ons clubhuis aan de Ruysdaelstraat 2 in Hengelo.

Lees verder »

AED apparaat in de sporthal

20 november 2017

Per heden hebben wij een AED apparaat in de sporthal hangen. Hopelijk hoeven we hem nooit te gebruiken maar dan is men nu in ieder geval op de hoogte dat er één hangt en waar die hangt.

Deze hebben wij opgehangen in het wedstrijdsecretariaat /scheidsrechter hok.

Lees verder »

Rommelmarkten op komst

26 oktober 2017

Ja, ja, het begint weer te rommelen bij HKC.
De korfballers zijn de zaal weer in voor een nieuwe zaalcompetitie, de kleedkamers op sportpark ’t Wilbert zijn nu ongebruikt.
Maar niet voor lang.
Vanaf a.s. maandagavond 30 oktober zijn de rommelmarkt goederensorteerders elke maandagavond  tussen 19.00 en 20.00 uur weer rondom en in het HKC clubhuis te vinden.

Lees verder »

Trainingstijden zaal periode

25 oktober 2017

Hallo korfballers en korfbalsters,

Hieronder volgt een overzicht van de trainingstijden en zaallocatie. Tevens is de website aangepast met de nieuwe team competitie indelingen voor de komende zaal periode.

Lees verder »

Week van de Scheidsrechter

8 oktober 2017

Van 7 tot en met 15 oktober 2017 bedanken sportbonden en -verenigingen gezamenlijk onze scheidsrechters. Zij zetten zich vaak belangeloos in voor de sport en daar mogen ze best eens voor in het zonnetje worden gezet. Zonder scheids geen wedstrijd

Lees verder »

Workshop Herfst en kerst Groei & Bloei met Sandra en Arend Nijland

24 september 2017

Herfst  & Kerst Workshop

Herfst:  Ma 9 Okt.    Di 10 okt.   en   Woe   11 okt.

Kerst  :  Ma 11 dec.  en Di 12 dec.   

 

Geef je dan op dmv e-mail naar nijland1@kpnmail.nl

of bel met 074 266 04 04     (Opgave voor uiterlijk 30 sept  )

Kosten zijn € 25,00 incl. materiaal, koffie, fris en wat lekkers.

Lees verder »

Marvin Berendsen heeft meegedaan met de selectie U13

20 september 2017

hoi mijn naam is Marvin Berendsen.
Ik zit in de C1 van HKC
Ik heb meegedaan met de selectie onder de 13.
Deze werd gehouden bij Amicitia in Vriezenveen.
Leon Simons was er ook bij.
Ik vond het super leuk!

Lees verder »

Uitnodiging jaarvergadering van HKC woensdag 27 september

12 september 2017

Beste leden,

Graag wil ik jullie van harte uitnodigen voor de jaarvergadering van HKC op woensdag 27 september om 20.00 uur.

Het clubhuis is vanaf 19.30 uur open en er zal een kopje koffie/thee klaar staan.

We hopen jullie te mogen verwelkomen deze avond.

Lees verder »

GIGA KANGOEROE DAG 13 sept AFGELAST

8 september 2017

Beste vrijwilliger,

Vandaag heeft HKC Hengelo besloten de Giga Kangoeroedag van woensdag 13 september a.s. te verplaatsen naar april – mei 2018. Wij hebben dit besluit genomen in verband met de verwachte weersvoorspelling en het feit dat wij geen binnen locatie hebben voor 350 kinderen en de ca. 100 vrijwilligers.

Lees verder »

INFORMATIEAVOND VOOR OUDERS VAN JEUGDLEDEN

1 september 2017

Maandagavond 4 september en donderdagavond 7 september van 19.30 uur tot 20.15 uur. de informatiebijeenkomst voor ouders van onze jeugdleden, waarin de spelregels van de korfbalsport en de huisregels van HKC aan de orde komen. Ook kunt u vragen stellen aan het bestuur, de jeugdcommissie en onze vertrouwenspersoon. Vanaf 19.15 staat de koffie klaar.
Lees verder »

Vertrouwenspersonen

31 augustus 2017

Binnen onze vereniging  HKC willen wij u  2 vertrouwenspersonen  aan u voorstellen, Bea Driessen-Dwars en Raymond Leverink.  Lees in hun introductie  verhaal meer over hun beweegredenen en achtergrond .

Lees verder »

Herfst & Kerst Workshop Groei & Bloei Hengelo Met Sandra en Arend

30 augustus 2017

Beste allen,

Ik weet ik ben een beetje vroeg, maar om iedereen een kans te geven  nu al vast de datums voor de workshops voor dit najaar.  Geef je snel op met name de woensdagen zijn al bijna vol.

Locatie is het clubgebouw van HKC en deze workshops beginnen  om 20.00 uur. zie bijlage.

Herfst  & Kerst Workshop

Herfst:  Ma 9 Okt.    Di 10 okt.   en   Woe   11 okt.

Kerst  :  Ma 11 dec.  Di 12 dec.   en   Woe   13 dec.

Lees verder »

Rookvrije HKC !

24 augustus 2017

Elke week raken honderden kinderen verslaafd aan roken. Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal. Misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken zoals andere sporters, coaches, trainers en ouders. Bescherm kinderen tegen de verleiding om te gaan roken. Door omgevingen waar veel kinderen komen, waaronder de sportvereniging, rookvrij te maken. Want zien roken, doet roken

Lees verder »

Vrijwilligers Giga Kangoeroedag woensdag 13 september 2017

10 augustus 2017

Dag vrijwilligers,

Hierbij een oproep per mail om je aan te melden als vrijwilliger bij de Giga Kangoeroedag op woensdag 13 september a.s.

Meld je aan en zegt het voort.

 

Met vriendelijke groet,

HKC Hengelo – Kangoeroeklup

Lees verder »

Jan Weidgraaf bedankt HKCers voor sponsoring

31 juli 2017

Hierbij wil ik graag allen bedanken die mij tijdens de Nijmeegse vierdaagse gesponsord hebben voor het goede doel. Het was heel warm maar zeker de moeite waard.

De teller staat tot nu toe op 1692 Euro.mede dank zei veel HKCers GEWELDIG!! Allemaal harstikke bedankt!!

Tippel Jan Weidgraaf.

Lees verder »

Jan Weidgraaf haalt ruim 1500 euro op voor Stichting Dolido Ndano

22 juli 2017

Jan Weidgraaf heeft nu voor de 3e keer de Nijmeegse vierdaagse uitgelopen en daarmee ook veel geld ingezameld voor zijn sponsor “Dolido Ndano”. Jan heeft ruim 1500 euro bij elkaar weten te sponsoren en dit is een SUPER prestatie.

Lees verder »

HKC VOLDOET AAN ROMPREGELING KNKV (2)

18 juli 2017

Met veel genoegen las ik dat HKC na vele jaren, eindelijk weer heeft voldaan aan de verplichte scheidsrechters leveringen (onderdeel van de rompregeling van het KNKV).

Lees verder »

Selectie seizoen 2017/2018

10 juli 2017

Selectie seizoen 2017/2018

Hieronder staat de voorlopige teamindeling voor het nieuwe seizoen. We hebben ons best gedaan om iedereen zo goed mogelijk in te delen. Mocht er vragen of opmerkingen zijn, kun je contact opnemen met de seniorencommissie: seniorencommissie@hkchengelo.nl

Lees verder »

Jan Weidgraaf wandelt de NIJMEEGSE VIERDAAGSE voor Stichting Dolidi Ndano!

28 juni 2017

Jan Weidgraaf wandelt voor een goed doel!

Ik loop de Nijmeegse vierdaagse nu voor de 3e keer. Ik heb 2 keer de 40 kilometer tochten gelopen, maar op mijn 80e doe ik het wat rustiger aan en loop de 30 kilometer. Ik vind het nog steeds een uitdaging om aan deze goed georganiseerde tocht mee te doen. Ik maak graag gebruik van de mogelijkheid mij te laten sponsoren voor de Stichting Dolidi Ndano.

Lees verder »

Verslag van beach-korfbal toernooi

19 juni 2017

Op zaterdag 17 juni is er bij AKC te Almelo een beach-korfbal toernooi gehouden en 3 teams van HKC hebben hieraan deelgenomen. Dit was gaaf om te zien om onze toppers in een 4 tegen 4 opstelling te zien korfballen in een zandbak van 10 x 20 meter. Tjonge als je er alleen al naar kijk krijg je het al zwaar en daar moet je dus een behoorlijke conditie voor hebben om in het mulle zand te sporten, snelheid te hebben, tactisch te spelen en dan ook nog raak te schieten.

Lees verder »

EINDSTANDEN VELDCOMPETITIE SEIZOEN 2016-2017

14 juni 2017

Het veldseizoen 2016-2017 zit erop en hoe gaat het de geschiedenisboeken in?

Lees verder »

HKC VOLDOET AAN ROMPREGELING KNKV

Op het veld heeft HKC voldaan aan de rompregeling. De HKC-bondsscheidsrechters hebben precies het benodigd aantal wedstrijden gefloten. Een geweldige prestatie

Lees verder »

Hallo Leden, ouders en andere geïnteresseerden

13 juni 2017

Vanaf het nieuwe seizoen komen er plekken vrij in de recreatiecommissie. De huidige leden hebben na jaren inzet hiervoor besloten om er mee te stoppen. We willen deze mensen bedanken voor alle inzet maar zijn nu dus op zoek naar enthousiastelingen die deze taak voort willen zetten.

Lees verder »

Details voor FAMILIEDAG 18 juni 2017

De jaarlijkse familiedag aan het einde van het seizoen voor HKC leden en hun vrienden en familie. Nu alweer de 4e keer in de vorm van een schutterstoernooi. Zal dit jaar weer plaatsvinden op 18 juni 2017 .  IEDEREEN wordt om 10:30 verwacht voor het aanmelden en betaling van de BBQ (als je daar aan mee doet)
om 11:00 begint het toernooi en zullen de eerste koppels beginnen!

Lees verder »

SCHOONMAAK CLUBHUIS 21 juni a.s. om 9.30 uur

12 juni 2017

Voor de zomerschoonmaak op 21 juni a.s. zijn wij op zoek naar leden en ouders die ons willen helpen. Wie kan en wil deze ochtend meewerken om ons clubhuis weer fris te laten ruiken? Aanmelden via clubhuis@hkchengelo.nl of bij Marijke Brands of Helen Kelder.

Lees verder »

Zomaar een bericht van een HKC-A1 supporter(ster)

24 mei 2017

Een nieuwe A1, een nieuwe uitdaging voor de spelers, trainer/coach en teambegeleider. Een aantal stappen terug, spelers die over komen uit de B, A2, spelers die nog maar net 2 seizoenen korfballen en 2 spelers met al enige ervaring in de A1, kortom een gemêleerd gezelschap, oh ja en dan niet te vergeten het niveauverschil onderling tussen de spelers, ik zeg succes!!

Lees verder »

HKC E2 IS KAMPIOEN

20 mei 2017

HKC E2, onder leiding van Karen Bakker, is dit jaar kampioen geworden door alles te winnen op 1 gelijkspel na, wat een schitterende prestatie.

 

Lees verder »

HKC introduceert nieuw sleutelplan

17 mei 2017

Nog voor het einde van dit korfbalseizoen (juni 2017) gaan wij stapsgewijs alle sloten vervangen en beginnen binnenkort al met de sloten van het clubgebouw. Pas na de familiedag (18 juni) starten wij met de sloten van alle poorten, kleedkamers en bijvoorbeeld materiaal opslag.  Uw oude HKC sleutels zijn straks onbruikbaar. Om te voorkomen dat u in het nieuwe seizoen voor een dichte deur komt te staan kunt u uw oude sleutel(s) tijdens de komende familiedag omwisselen voor één nieuwe maar dan moet u wel voldoen aan onze criteria.

Lees verder »

Druk bezochte wedstrijd HKC 1 – NääS 1

7 mei 2017

Veel publiek langs het veld bij HKC 1- NääS 1. Het ging dan ook ergens om. HKC knokt voor de laatste kansen om voor promotie in aanmerking te komen en NääS strijd voor het kampioenschap.

Lees verder »

De ballen zijn terecht.

23 april 2017

Sinds vorige week waren er 15 ballen in een net (maat 3) uit het ballenhok verdwenen en daardoor konden onze jongste korfbal spelertjes niet goed trainen. Dus noopte dat ons om een bericht te plaatsen op de website en Facebook.  Het net met ballen blijkt te zijn ‘opgeruimd’ in een apart afgesloten ruimte waar ook de “jaarlijkse” rommelmarkt spullen opgeslagen liggen.

Lees verder »

Verslag van juniorenkamp 2017

20 april 2017

Vrijdag 14 april om 19.00 was het dan eindelijk zo ver, na vele voorbereidingen konden we eindelijk vertrekken naar de boerderij in Holten. Na een korte autoreis kwamen we aan in Holten waar iedereen een bed zocht op de slaapzalen. Die avond begon met uitrusten en bijkomen, soep eten en kaart spelletjes spelen en het eindigde in een klein feestje.

Lees verder »

Hugo Binken nieuwe trainer/coach HKC

11 april 2017

Met ingang van 1 augustus 2017 is Hugo Binken de nieuwe trainer van de 1e selectie en coach van HKC 1

Lees verder »

Hengelo’s tripletten kampioenschap HKC

4 april 2017

Voor de 21e keer werd het Tripletten kampioenschap van Hengelo gespeeld op onze banen en was ook de organisatie in onze handen. Op zaterdag 11 maart was het zo ver en konden na enkele afzeggingen en hiervoor vervangers zoeken, 24 triplettes de strijd met elkaar aangaan.

Lees verder »

Hengelo’s tripletten kampioenschap

2 april 2017

Op zaterdag 11 maart werd voor de 21e keer werd het Tripletten kampioenschap van Hengelo gespeeld op onze banen en was ook de organisatie in onze handen. En het werd een succes.

Lees verder »

ZAALCOMPETITIE 2016-2017: EINDRESULTAAT VOOR HKC

 

Het zaalseizoen zit er weer op. En wat leverde dat op, afgezien van veel werk voor de wedstrijdsecretaresse door allerlei sneeuwperikelen?

Lees verder »

KAMPIOENEN zaalseizoen 2016-2017 en Jeu de Boules

11 maart 2017

Kijk hier wie onze trotse kampioenen zijn van het korfbal zaalseizoen 2016-2017 en uiteraard gefeliciteerd met jullie schitterende geleverde prestaties maar ook onze Jeu de Boules heeft na 5 jaar eindelijk de felbegeerde Hengelose Jeu de Boules beker weer in haar HKC bezit. TOPPERS.

Lees verder »

Jeugdkamp 2017 van 24 tot en met 28 mei 2017

8 maart 2017

Met als thema’s:

Freek in het wild

Crime scene investigation.

 

Lees verder »

RECORD OPBRENGST 40e ROMMELMARKT.

5 maart 2017

Zaterdag 4 maart was het voor de 40e keer dat de korfballers van HKC een rommelmarkt organiseerden.
40 Jaar geleden werd door de toenmalige jeugdcommissie het idee geopperd om een rommelmarkt te organiseren.

Lees verder »

Adreswijziging penningmeester

2 maart 2017

Per 1 maart is het adres van de Sabine Nieland (penningmeester) gewijzigd.
Bonnetjes en/of declaraties kunnen ingeleverd worden op of gestuurd worden naar
Oude Postweg 165, 7557 DD  Hengelo

of ingescand per e-mail kan ook naar penningmeester@hkchengelo.nl

Lees verder »

Maandag 10 en dinsdag 11 april = vol. Woensdag 12 april extra dag workshop Paasbloemstuk maken

1 februari 2017

Maandag 10 april of dinsdag 11 april zitten al vol en u kunt u zich alleen nog inschrijven voor de woensdag 12 april voor een workshop Paas bloemstuk maken die gehouden wordt in het clubgebouw van HKC.  Dan gaat u onder begeleiding van Sandra en Arend Nijland van  Groei & Bloei Hengelo  een gezellig  ,,Paasbloemstuk”  maken met  buxus, eieren, takken en gezellige Paas materialen. Kosten zijn € 25,00 incl. materiaal, koffie, fris en wat lekkers.  Let op geef u snel op want vol=vol.

Lees verder »

Vriendjes en vriedinnetjes training was weer een succes

25 januari 2017

Woensdagmiddag 25 januari  was er weer de mogelijkheid om met je  vriendjes en/of vriendinnetjes  gezellig een HKC korfbal training te volgen in de sporthal  van de OSG.  Deze middag werd onder begeleiding van ervaren korfbal trainers zeer goed bezocht en het was weer een gezellige drukte.

Lees verder »

Aanmelden voor AED (herhaling) cursus in clubgebouw.

24 januari 2017

Geachte leden van HKC,

Binnen HKC hebben we in ons clubhuis een AED apparaat hangen. Deze hebben we hopelijk nooit nodig maar mocht dit nodig zijn dan zou het erg prettig zijn dat er veel mensen zijn die weten hoe ze deze moeten gebruiken.  Er kan immers levens mee gered worden!

Daarom kunt u zich nu weer aanmelden voor deze belangrijke cursus/training en de datum wordt bekend gemaakt bij voldoende aanmeldingen. Het wordt in ieder geval op een vrijdag avond gehouden in het clubgebouw van HKC.   Meld u aan.

Lees verder »

Hoofdsponsor RRS rijdt mee met Arctic Challange Tour 2017

17 januari 2017

Onze hoofdsponsor  “RRS” Michel en Tom Schippers  doen mee met de  Arctic Challange  Tour 2017  (als de  Artic Schippertjes, team 24)  en we ontvingen vandaag om 12 uur  het bericht.  “WE HEBBEN HET GEHAALD!!”  Vandaag in konvooi naar het eindstation gereden “De Noordkaap” Super mooie ervaring niet te beschrijven. Namens HKC is dit om trots op te worden maar kom wel veilig thuis MANNEN !!

Lees verder »

Vriendjes en vriendinnetjes training op woensdag 25 januari van 17.00 tot 18.00 uur

Ben jij tussen de 6 en 10 jaar en ben je op zoek naar een leuke sport?   Dan is korfbal vast iets voor jou!

We willen je graag uitnodigen voor een vriendjes en vriendinnetjestraining op woensdag 25 januari van 17.00 tot 18.00 in de sporthal van de OSG aan de Sloetsweg 155 in Hengelo.

Lees verder »

Nieuws van de sponsorcommissie

10 januari 2017

De sponsorcommissie heeft in de afgelopen weken de sponsor activiteiten van HKC een nieuwe boost gegeven in het kader van het  bestaande  sponsor beleid.  Zo wil HKC haar sponsoren veel meer de gelegenheid geven om daadwerkelijk toegang te krijgen tot haar leden.

Lees verder »

NIEUWJAARSRECEPTIE 2017

7 januari 2017

Met de waardering voor elkaars inzet in het afgelopen jaar en voor 2017 is er geproost op een goed en gezond 2017 tijdens de goed bezochte en gezellige nieuwjaarsreceptie. Vervolgens zijn de jubilarissen in het zonnetje gezet en is er een geschenk aangeboden aan HKC!

Lees verder »

Hans Stokkentré maakt seizoen af bij HKC 1

31 december 2016

Afgelopen weken zijn er gesprekken gevoerd om de vrijgekomen positie van hoofdtrainer voor de rest van dit seizoen te gaan opvullen. Resultaat hiervan is dat Hans Stokkentré per direct de coaching/training van HKC 1 zal gaan verzorgen.

Lees verder »

In memoriam Lex van Koningsveld

25 december 2016

Helaas,
Onze sportvriend Lex van Koningsveld is ineens niet meer in ons aardse midden. Zeer onverwacht maar heel vredig is hij in de overgang van 19 naar 20 december ingeslapen. Met hem is een fijne, aimabele, optimistisch ingestelde, gezellige, sportieve, humoristische man heengegaan.

Zo zullen we hem ook blijven herinneren!

Wij wensen zijn kinderen, kleinkinderen en verdere familie alle kracht toe
dit plotselinge verlies te verwerken.

Lees verder »

Contract met hoofdtrainer van 1e selectie is per direct ontbonden.

20 december 2016

Het bestuur van HKC heeft in overleg met Alan Burchartz besloten per direct het contract met hem als hoofdtrainer van de 1e selectie en coach van HKC 1 te ontbinden.

Lees verder »

Kerst-rommelmarkt HKC was een groot succes.

13 december 2016

Zaterdag 10 december  werd de kerstrommelmarkt van HKC  gehouden en was een groot succes te noemen.  Nadat vele vrijwilligers al weken bezig waren met voorbereiden….ging zaterdag om 09.00 uur de poort open.  Zo’n 50 man stond al te wachten en liepen in looppas naar binnen om daar als eerste de mooiste kerstspullen te kunnen kopen.

Lees verder »

Coaches en trainers HKC gesponsord

3 december 2016

Vandaag werden de polo’ s uitgedeeld aan alvast enkele coaches van HKC. Deze polo’s worden gesponsord door Attent Fysiotherapie. 

Lees verder »

UPDATE: Vloer OSG en kunstgrasveld

30 november 2016

De OSG is bezig met het aanpakken van de vloer in de sporthal. Vandaag een testvlak aangebracht. Als de testresultaten goed zijn volgt op korte termijn de hele vloer. Ondanks dat we in de zaal spelen vindt er naast het aanpakken van de vloer in de OSG  deze komende maand ook nog de nodige ‘nazorg’ door de aannemer plaats rondom ons kunstgrasveld.

 

Lees verder »

GOEDEREN INZAMELEN ROMMELMARKT.

6 november 2016

De jaarlijkse rommelmarkt vindt plaats op zaterdag 4 maart 2017 en daarvoor hebben wij we er de nodige spullen nodig. Deze spullen kunt u bij het clubgebouw van HKC inleveren op iedere maandag avond tussen 19.00 en 20.00 uur.

Lees verder »

Het was een mooi tropisch feest!

5 november 2016

4 november was het jaarlijkse werkersfeest waarin de vrijwilligers van HKC extra worden bedankt.
Het was een geslaagde avond met de nodige heerlijke warme en koude hapjes.

Lees verder »

Sinterklaas in aantocht…

2 november 2016

De  Sint vind het ook dit jaar fijn
Weer voor HKC aan het werk te zijn
Hij geeft zijn agenda aan een Piet
Die alle e-mails en gemiste oproepen ziet
Zo kan hij op bezoek bij groot en klein

Lees verder »

We gaan weer de zaal in

16 oktober 2016

Het najaar korfbalseizoen op het mooie kunstgras is nu voorbij en wij gaan weer trainen en spelen in de zaal. Wilt u weten op welke dagen, tijden en locatie er getraind wordt in de verschillende zalen lees dan verder. Onze thuisbasis voor de competitiewedstrijden in de zaal is sporthal OSG waar wij nog wel zaalwachten voor zoeken.

Lees verder »

Reactie KNKV op het gebruik van het zogenaamde SBR-rubbergranulaat in kunstgrasvelden

8 oktober 2016

De Korfbalverbond erkent alleen zandkunstgrasvelden als ondergrond voor het spelen van competitiewedstrijden. Echter zo ‘n 5 tot 10% van de korfbalverenigingen speelt met een dispensatie op rubber ingestrooid kunstgrasveld. HKC Hengelo speelt op een ZAND-kunstgrasveld !  

Lees verder »

Update kunstgras en gebruik accomodatie

1 oktober 2016

Het kunstgrasveld van HKC is afgelopen week door ISA-sport, onafhankelijke keuringsinstantie, goedgekeurd. Het kunstgrasveld mag alleen betreden worden door korfbalspelers-sters en trainers en coaches! Dit om het veld lang houdbaar en netjes te houden. Dit geldt niet alleen voor het kunstgrasveld maar ook voor onze gehele accommodatie. Leuk dat er veel kinderen enthousiast met elkaar spelen, maar zorg er als ouders voor dat alles netjes wordt opgeruimd wanneer de kinderen naar huis gaan!!!! Met name het materiaalhok en op en rond de jeudeboules-banen is het regelmatig een troep! GRAAG IEDERS AANDACHT EN VERANTWOORDELIJKHEID!

Lees verder »

Besluiten Algemene Ledenvergadering 28 september 2016

Woensdag 28 september j.l. heeft de Algemene Ledenvergadering  (ALV) 2016 plaats gevonden. Ruim 30 HKC leden (bijna 15% van de leden) waren hierbij aanwezig. Teleurstellend als je dat afzet tegen het aantal aanwezigen bij de Buitengewone Algemene ledenvergadering van 18 mei j.l. en de toezegging toen om aanwezig te zijn bij de ALV en in te stemmen met een contributieverhoging, ten gevolge van de aanschaf van extra materialen voor het kunstgrasveld! Tevens is Peter Fennema benoemt als bestuurslid Exploitatie en is Ruud Marbus afgetreden als bestuurslid ‘Jeu de boules’

Lees verder »

Komende 3 weken hinder van voetbal mogelijk

29 september 2016

Vanaf zaterdag 1 oktober gaat bij onze buren, Achilles’12, de schop de grond in voor het vervangen van hun 12 jaar oude kunstgras voetbalveld en dit neemt 3 weken in beslag. In overleg met de gemeente zal Achilles’12 daarom tijdelijk uitwijken naar het grote natuurgrasveld achter ons mooie korfbal kunstgrasveld. Wij zijn hierover op 29 september door de gemeente van op de hoogte gesteld. Het kan een voorkomen dat een keer een voetbal het korfbalveld opvliegt en wij daar hinder van ondervinden. Bij zowel Achilles’12 als gemeente is aangegeven dat overlast voor HKC tot minimum beperkt wordt!

Lees verder »

Kangoeroes op het korfbalveld.

21 september 2016

In het kader van de nationale sportweek organiseerde (HKC) woensdag 21 september een Giga Kangoeroedag. Kangoeroes zijn de allerkleinste “korfballertjes”, tussen 4 t.m. 6 jaar. Van alle Hengelose basisscholen werden de groepen 1 en 2 hiervoor uitgenodigd.

Lees verder »

Vacature Recreatiecommissie

7 september 2016

HKC is een prachtige vereniging waar iedereen gezellig kan korfballen en Jeu de Boulen.

Maar HKC geeft naast deze sportieve uitdaging ook leuke feesten en er zijn mooie activiteiten voor jong en oud. Dit maakt HKC een nog mooiere vereniging

Lees verder »

RRS NIEUWE HOOFDSPONSOR HKC

4 september 2016

Met een grote genoegen kunnen wij aankondigen dat voor een periode van 6 jaar RRS zich verbonden heeft aan HKC. RRS is al sponsor van HKC A1 en A2 en nu dus ook van de 1e selectie.

Lees verder »

MEER SPONSORNIEUWS!

Innofour, QRM, Yips, Visionflex, Braakhuis catering en verhuur, Attent Fysiothrapie. Attent wordt ook sponsor van de jassen voor de jeugdcoaches en Only Korfbal.

Lees verder »

Het korfbal seizoen gaat weer beginnen !

29 augustus 2016

Het korfbal seizoen gaat weer beginnen en dat brengt ook verplichtingen met zich mee. HKC draait op de tomeloze inzet van vrijwilligers en wij kunnen dat ook niet zonder uw hulp. Alle teams worden daarom ook dringend verzocht om volgens onderstaand schema vrijwilligers aan te leveren voor de kantine dienst en het ophalen van oud papier. Wij rekenen op uw hulp en alvast bedankt voor uw medewerking.

Lees verder »

Kunstgrasveld feestelijk geopend

27 augustus 2016

Namens het bestuur van HKC: iedereen bedankt voor de inzet in de afgelopen maanden om alles rond het kunstgrasveld gereed te krijgen! Dat we er veel strijd en sportiviteit op mogen beleven!

Lees verder »

Geboortekaartje – Max

24 augustus 2016

Lees verder »

MARIJKE BRANDS WORDT HET NIEUWE AANSPREEKPUNT VOOR HET CLUBHUIS

12 augustus 2016

Met ingang van dit nieuwe seizoen zal Marijke Brands de clubhuiscommissie gaan versterken en tevens het nieuwe aanspreekpunt gaan worden voor alle zaken rondom onze kantine.

Lees verder »

Wedstrijd Nederlands Korfbalteam

7 augustus 2016

Het Nederlands Korfbal Team speelt op dinsdag 30 augustus een onderlinge korfbalwedstrijd in Sporthal ‘De Brug’ in Glanerbrug. Aanvang; 20.00 uur.

Lees verder »

UPDATE KUNSTGRAS

6 augustus 2016

De kunstgrasmat is aangelegd! Voor degene die het nog niet gezien hebben. Het ziet er geweldig uit. De eerste training op het kunstgras gaat dit weekend plaatsvinden! Een mijlpaal.

Lees verder »

Trainingstijden najaar 2016

31 juli 2016

De trainingstijden voor het najaar zijn bekend, klik hier voor meer informatie.

Lees verder »

Informatie voor jeugd, team indeling 2016-2017

26 juli 2016

Hallo ouders en jeugdleden,
In deze brief staat informatie voor aankomend seizoen.
Hierin staat vermeld wanneer we starten met de trainen, wanneer er al bekende oefenwedstrijden zijn, en de indelingen van de kinderen etc.
Lees verder »

Uitnodiging opening kunstgras

12 juli 2016

Zoals u misschien wel uit de krant heeft vernomen, is HKC -na een lange voorbereidende periode-  nu eindelijk het moment gekomen dat HKC kunstgrasvelden krijgt.

Lees verder »

BOUWWERKZAAMHEDEN OP HET HKC TERREIN

15 juni 2016

HOUD ER TOT 22 JULI REKENING MEE DAT ER BOUWWERKZAAMHEDEN PLAATS VINDEN OP HET HKC TERREIN! KIJK DUS GOED UIT EN VOLG DE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN!

Lees verder »

UPDATE KUNSTGRAS

De kunstgrasmat is besteld!  Wordt nu gemaakt en dan afgeleverd in de week van 11 juli.  Planning is dat alles gereed is voor de bouwvakvakantie, vrijdag 22 juli.

Lees verder »

Verenigings begeleider scheidsrechter.

14 juni 2016

Hallo beste korfbalvrienden.

Al jaren lang hebben jullie van mij het e.e.a. kunnen lezen over het wel en wee van alles op scheidsrechters gebied.
Vroeger tweewekelijks in het clubblad, later zo nu en dan op deze site.

Lees verder »

Geef jij je op voor AED cursus bij HKC?

Geachte leden van HKC, jeu de Boules en ouders,

Binnen HKC hebben we in ons clubhuis een AED apparaat hangen. Deze hebben we hopelijk nooit nodig maar mocht dit nodig zijn dan zou het erg prettig zijn dat er veel mensen zijn die weten hoe ze deze moeten gebruiken.

Er kan immers levens mee gered worden!

Lees verder »

EEN ECHTE HKC FAMILIEDAG

De 3e editie van de familiedag in deze vorm en de laatste op het natuurgras! Een zeer geslaagde dag. Met maar liefst een opgave van 55 koppels,  110 deelnemers,  kinderen die gretig gebruik maakten van de stormbaan,  vele kijkers, jeu de bouleers die aan het boulen waren en het weer dat ons gunstig gestemd was een ZEER GESLAAGDE DAG. Klik hier voor de foto’s

Lees verder »

Vacature: Teambegeleid(st)er gezocht voor HKC 1

12 juni 2016

Voor HKC 1 zijn wij per augustus 2016 op zoek naar versterking van het begeleidingsteam. Specifiek zoeken wij een enthousiaste teambegeleid(st)er. Dus hierbij een oproep aan alle leden van HKC en ouders van jeugdleden: Zie hieronder hoe jij een van de mensen kunt worden die korfbal op hoog niveau bij HKC mogelijk maakt!

Lees verder »

ZEER GESLAAGD HKC JEUGDTOERNOOI

Zaterdag 11 juni is het 2e HKC jeugdtoernooi gehouden. Vele mensen zijn druk met de voorbereidingen bezig geweest, nog meer HKC-ers zullen zijn deze dag actief geweest. Iedereen ontzettend bedankt voor haar/zijn bijdrage. Klik hier voor de foto’s

Lees verder »

VELDSEIZOEN 2015-2016 BRACHT VEEL TAART

9 juni 2016

Het laatste seizoen met gras op sportpark ’t Wilbert.  En het resultaat?

Lees verder »

INZAMELEN OUD PAPIER

Zoals we allemaal weten … oud papier levert geld op en dat kunnen wij als korfbal vereniging HKC uiteraard goed gebruiken, breng daarom uw oud papier op een trainingsavond of een zaterdag tijdens het korfbal seizoen mee naar het veld en zet het in de eerste container.

Lees verder »

DEEL MEE IN H.K.C. KUNSTGRAS

Voor slechts 2 euro per vierkante meter kunt u en iedereen (dus ook niet-leden) de gelukkige aandeelhouder zijn van een groene vierkante meter kunstgras. Steun H.K.C. door één of meerdere meters aandelen te kopen in kunstgras. De 4 grote gele vlakken en de 2 dug-outs worden geveild tijdens de feestelijke opening met een minimum inleg vanaf 50 euro. zie ook de poster in het clubhuis!

Lees verder »

Declaratie voor auto rijden voor 25 juni inleveren.

8 juni 2016

Wil iedereen die dat nog niet gedaan heeft de gereden wedstrijden van zaal en veld voorjaar VOOR 25 juni aanleveren via mail bij Saskia Jongsma
Wedstrijdsecretariaat@hkchengelo.nl

Lees verder »

Info familiedag

De opgave zijn gesloten….de poules worden gemaakt.
55 koppels gaan a.s zondag strijden om de eerste plaats.

Lees verder »

Informatie jeugdtoernooi definitief programma.

1 juni 2016

Tijden HKC jeugdtoernooi 11 juni:
D, E & F spelen van 9:30 tot 13:00.
A , B & C spelen van 13:30 tot 17:30 .
Definitieve wedstrijdprogramma volgt in de dagen voor het toernooi.

Lees verder »

Gemeenteraad gaat akkoord met kunstgras voor HKC

10 mei 2016

Tijdens de oordeelvormende politieke markt van vanavond heeft de gemeenteraad ingestemd met het voorstel van het college B&W. Een fantastisch resultaat

Lees verder »

ONTWIKKELINGEN KUNSTGRAS

29 april 2016

De maand mei wordt een spannende maand voor wat betreft de ontwikkelingen rond het kunstgras. Samen met de gemeente Hengelo is een aannemer geselecteerd.

Lees verder »

Uitnodiging buitengewone ledenvergadering inzake kunstgras

Hierbij worden alle stemgerechtigde leden (vanaf 15 jaar en ouder) en wettelijke vertegenwoordigers van jeugdleden uitgenodigd voor de buitengewone ledenvergadering op woensdag 18 mei 2016. De vergadering begint om 20.00 uur

Lees verder »

Kamp update.

17 april 2016

Jeugdkamp affiche een: tropische expeditie.

En algemene informatie rondom het jeugdkamp

Lees verder »

KUNSTGRASVELD VOOR HKC

12 april 2016

Korfbalvereniging HKC krijgt een kunstgrasveld. Dat heeft het college van B&W besloten!

Lees verder »

Nieuwe shirts voor HKC 4

9 april 2016

Vanaf deze week loopt ook HKC 4 er gesponsord bij. Zowel wedstrijdshirts als inloopshirts zijn gesponsord door http://www.innofour.com/

Lees verder »

Nieuwsbrief

8 april 2016

Deze week is de email verstuurd met nieuwsberichten van HKC. Ben je lid van HKC en heb je deze email NIET ontvangen

Lees verder »

Schoonmaaksters gevraagd M/V

6 april 2016

Al vele jaren wordt het clubhuis schoon en netjes gehouden. Om dit zo te houden hebben we dringend mensen nodig

Lees verder »

Van de voorzitter

2 april 2016

Recente berichten, mededelingen en update kunstgras

Lees verder »

Indeling kantinediensten voorjaar 2016

28 maart 2016

De indeling van de kantinedienst is bekend. Wil je nu weten wanneer jouw team kantinedienst draait,

Lees verder »

Zaalseizoen flitsend afgesloten

18 maart 2016

Het zonnetje scheen afgelopen weekend buiten uitbundig, de traditionele aankondiging van het einde van de zaalcompetitie. Maar in de OSG-hal was het ook zonnig. Alleen al door de vrolijke versiering van de hal (dankzij de Jeugdcommissie) en daarna door het vele vuurwerk binnen de lijnen. En het resultaat? lees verder

Lees verder »

Jeugdkamp 2016 met opgave formulier.

9 maart 2016

We zijn weer lekker op het veld! Dat betekent dat het JEUGDKAMP er weer aan komt!

Geef je allemaal op, dit wil je niet missen!!!

Lees verder »

Verslag rommelmarkt 2016

5 maart 2016

De goederen waren als vanouds weer netjes opgesteld.
Velen waren hier de hele week al mee bezig geweest om het zover te krijgen en het was ze weer fantastisch gelukt………
………..De vroege ochtend van zaterdag  5 maart begon mistig en koud.

Lees verder »

KAMPIOENEN

Eerste kampioenschap HKC is behaald!

Lees verder »

OPBRENGST ROMMELMARKT

OPBRENGST HKC ROMMELMARKT…..€ 8.055,75

Lees verder »

Nieuws van de seniorencommissie

18 februari 2016

Ook Hans Stokkentré verlengt contract bij HKC.

Lees verder »

Van de voorzitter

16 februari 2016

Materiaalhok in de OSG wordt aangepakt! Alle HKC teams maken nu gebruik van het digitale wedstrijdformulier. De rommel van de rommelmarkt en nog meer over HKC.

Lees verder »

Ontwikkelingen kunstgras

Lees hier de laatste stand van zaken rond aanleg van het kunstgrasveld.

Lees verder »

Verslag darttoernooi

Op zaterdagavond 13 februari 2016 is er weer een darttoernooi geweest van HKC.
Het darttoernooi werd druk bezocht door HKC leden, vrienden, familie en buurvereniging Achilles ’12.

Lees verder »

Attentiebesluit

10 februari 2016

Hallo leden,
Tijdens onze bestuursvergadering van 9-2-2016 hebben we het attentiebesluit van HKC aangepast omdat deze niet meer volgens de huidige tijd actueel was.
Lees verder »

Alan Burchartz verlengt contract

5 februari 2016

Wij kunnen mededelen dat Alan Burchartz en HKC zijn overeengekomen om het contract met een jaar te verlengen.

Lees verder »

Goederen gevraagd

31 januari 2016

Nog maar een paar weken en dan is er weer de jaarlijkse rommelmarkt. Er worden al weer veel goederen gebracht, maar nog lang niet genoeg.

Lees verder »

HKC 1 knokt voor klassebehoud

23 januari 2016

Lees verder »

Rommelmarkt 5-maart

11 januari 2016

Lees verder »

Stand van zaken kunstgrasveld

19 december 2015

Lees verder »

Arbitrage hoek

17 december 2015

Lees verder »

Peter Fennema treedt toe tot HKC bestuur

15 december 2015

Lees verder »

Nieuwe website

6 december 2015

Lees verder »

Ontwikkeling kunstgras

5 december 2015

Lees verder »

GEEN kerstrommelmarkt

24 november 2015

Lees verder »

Even voorstellen

15 november 2015

Lees verder »

Meer dan korfbal alleen