Maak gebruik van onze ledenshop

Hallo allemaal,
Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en misschien heb je een nieuw HKC tenue nodig en/of nieuwe korfbal schoenen. Kijk daarom eens op onze HKC website bij onze ledenshop. De Ledenshop is een online tool en is in samenwerking met Only Korfbal speciaal ontwikkeld voor de leden en teams van HKC Hengelo. In de vitrine in de hal hangen een paar voorbeeldkleding stukken.

Voor het aanschaffen van nieuwe kleding, klik op Ledenshop  en voor het aanschaffen van nieuwe korfbalschoenen, klik op Only Korfbal

De Ledenshop is een online tool en is in samenwerking met Only Korfbal speciaal ontwikkeld voor de leden en teams van HKC Hengelo. De shop biedt jou als lid en/of sponsor van HKC de mogelijkheid items uit de unieke clubcollectie aan te schaffen. De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor je club. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die jouw club van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor je club! De Ledenshop is ingericht om het bestelproces van de clubcollectie voor zowel Only Korfbal, HKC en haar leden zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Levering van je bestelling vindt plaats via Only Korfbal.

Veel speelplezier namens de kleding commissie.

Meer dan korfbal alleen