Kom ook eens boulen!

Jeu de boules voor jong en oud
HKC JdBIn Nederland wordt jeu de boules (of ‘pétanque’) vaak gezien als een sport voor ouderen. Daar is niets mis mee, maar ook niet-gepensioneerden en jongeren kunnen er veel plezier aan beleven. Daarom is het tijd voor jonge en oudere mensen om kennis te maken met deze sport, want boulen is een bijzonder leuke, gezonde en goedkope invulling van je vrijetijdsbesteding.

HKC-Jeu de Boules
Onze club bevind zich aan de Ruysdaelstraat (sportpark ’t Wilbert). Daar hebben we een gezellig clubhuis met terras en 24 banen, waarvan 6 overdekt. Ook bij slecht weer kunnen we dus altijd spelen.

De oefendagen zijn:
– dinsdag van 13.30 – 15.00 uur
– zondag van 10.30 uur tot 12.00 uur

Verder organiseren we regelmatig toernooien, waarmee je van 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur “onder de pannen” bent. Daarnaast nemen wij, voor de leden die dat willen, ook deel aan de competitie om het kampioenschap voor Hengelose clubteams.

Kosten lidmaatschap: €6,– per maand. Voor 65-plussers: €5,40 per maand.

Proefperiode
Je kunt zonder enige verplichting op drie oefendagen naar eigen keuze proberen of het je bevalt. Tijdens deze proefperiode zorgen we voor deskundige begeleiding en jeu de boules ballen.

Voor meer informatie en aanmelding kun je contact opnemen met Betsie Weidgraaf, tel. 074 – 2423633
of via email janweidgraaf@kpnmail.nl

Samengevat:
– een actieve, gezellige vrijetijdsbesteding
– vriendelijke club, sfeervol clubhuis met terras, 24 banen
– gratis kennismaking met deze sport
– deskundige begeleiding
– tijdens de proefperiode zorgt HKC voor de jeu de boules ballen.

Wil je kennismaken met een laagdrempelige doch uitdagende sport in een ontspannen sfeer? Bij HKC-Jeu de Boules ben je van harte welkom. Graag tot ziens op de baan!

PS: met jeu de boules en korfbal houdt HKC de hele familie actief.
Onze Jeu de Boules ‘cluster’ is onderdeel van de HKC (Hengelosche Korfbal Club) die korfbal faciliteiten biedt aan zowel kinderen als volwassenen, en activiteiten organiseert voor alle leeftijdscategorieën. Leuk om te weten dat het hele gezin bij HKC sportief terecht kan!

Meer dan korfbal alleen