VOORBEREIDINGEN ROMMELMARKT 7 MAART

Nog maar een maand, dan zal er weer onze grote rommelmarkt plaatsvinden. Al sinds eind oktober is onze sorteerploeg bezig om al de reeds aanwezige spulletjes uit te zoeken en soort bij soort weer in dozen te pakken.Dit gebeurt op de maandagavond. Ook op die maandagavonden konden goederen gebracht worden en daar is al door velen gebruik van gemaakt. Maar, zoals altijd kunnen rommelmarkt goederen vanaf nu ook op de zaterdagochtenden gebracht worden. Heeft u nog goed bruikbare spulletjes liggen die niet meer gebruikt worden, dan nemen we die graag van u aan.

Maar let op:
We nemen geen meubels, houten bedden en matrassen aan, evenals oude tv toestellen (met beeldbuizen). Dit is moeilijk of geheel niet verkoopbaar. Tevens wordt er veel defect spul/rommel gebracht, die wij zo in de container kunnen dumpen en waarvoor HKC stortkosten moet betalen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Dus, goed bruikbare spulletjes zijn welkom en dat mag van alles zijn, uitgezonderd het bovenstaand vermelde. Goederen kunnen gebracht worden naar ons veld, er staan medewerkers klaar om ze aan te nemen. Het kan op:
Maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur.
Zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur.
Tot aan de rommelmarkt op 7 maart 2020, kunnen spulletjes gebracht worden
.


Meer dan korfbal alleen