Clubhuis

Het clubhuis kan dit seizoen besproken worden bij Marijke Brands via e-mailadres: clubhuis@hkchengelo.nl

Als u dit seizoen gebruik wilt maken van het clubhuis voor een vergadering en/of bespreking bent u als aanvrager ook verplicht dit nu voorafgaand te boeken bij Marijke via het bekend e-mailadres. Wel graag uw naam opgeven, met hoeveel personen u komt en onder welke noemer dit valt. Dit is nodig om dubbele boekingen te voorkomen en indien gewenst ook koffie en thee voor u klaar te zetten.

U kunt ook de agenda gebruiken die achter de bar komt te liggen om daar uw boeking aan te geven. Naast uw naam ook graag opgeven met hoeveel personen u komt en de reden van uw bijeenkomst. Tijdens een vergadering en/of bijeenkomst die zijn aangemeld heeft u recht op alleen een kopje koffie of thee. Alle anderen dranken zoals frisdranken en/of alcoholische versnaperingen (mits ouder dan 18 jaar) dienen door de persoon te worden afgerekend. Heeft u zich niet aangemeld voor een vergadering dan vervalt ook het recht op koffie en thee en zullen ook apart afgerekend moeten worden.

 

Broodje gezond en tosti (uit eigen keuken)broodje-gezond

Sinds kort hebben wij nu in het assortiment een VERS & ZELFGEMAAKT broodje gezond, dat geldt ook voor de nieuwe tosti’s (met cheddar kaas of gewone kaas) voor maar resp.   2,25 en 1,75 euro. Marijke is hier aan het begin van het seizoen mee begonnen en blijkt nu al een succes te zijn maar vanwege het succes is deze aanbieding wel geldig zolang de voorraad strekt.

Mocht u graag iets toegevoegd willen hebben aan het assortiment laat het ons weten via clubhuis@hkchengelo.nl en dan gaan wij onderzoeken of daar meer vraag naar is. Misschien heb je kans dat uw keuze wordt toegevoegd aan de lange lijst waaruit u al kunt kiezen. Kijk in ons bestaand assortiment 2017 op A3 formaat    om een overzicht te krijgen.

 

Instructie verantwoord alcohol schenken (NOC/NSF)

Deze instructie verantwoord alcohol schenken is door NOC*NSF in samenwerking met een werkgroep van sportbonden ontwikkeld. Doel van de instructie is om barvrijwilligers kennis bij te brengen over het verantwoord schenken van alcohol en deze te toetsen middels een test. Deze test is echt leerzaam en leuk … probeer eens de circa 20 vragen (sommige vragen hebben een inleidend filmpje) uit en zeg dan eerlijk of je de eerste keer slaagt. Ik daag u uit en klik hier of op de tekst van NOC/NSF.

Bent u geslaagd voor deze test dan ontvangt u automatisch in uw eigen mailbox een certificaat van het NOC/NSF. Stuur dit certificaat op naar clubhuis@hkchengelo.nl en u ontvangt als blijk van dank een gratis consumptie (koffie/thee of klein flesje frisdrank)

 

Nieuwe huisregels clubhuis.

De gemeente verstrekt jaarlijks het bestuursreglement alcohol in sportkantines en ook dit jaar voldoen wij weer aan de gestelde eisen van bijvoorbeeld “Sociale Hygiëne” maar ook aan de bovenstaande cursus “Verantwoord alcohol schenken”. Deze nieuwe huisregels clubhuis (met schenktijden) staat zichtbaar op de bar, is nu ook op onze website te vinden en zijn bedoeld om al onze leden, gasten en aanwezigen te informeren over de strikte afspraken die gemaakt zijn tussen gemeente Hengelo en onze vereniging.

Let op !!!. De gemeente kan forse boetes uitschrijven als blijkt dat wij deze regels aan onze “korf” lappen en met de wetenschap dat de gemeentes vaker gaan controleren. Dus breng onze vereniging niet in discrediet door deze regels bewust te overtreden. In onze nieuwe huisregels voor het clubhuis kunt u deze regels lezen (klik hier of op de grote tekst) . Indien u vragen heeft over deze huisregels, schroom niet en stuur een mail naar clubhuis@hkchengelo.nl

Meer dan korfbal alleen